Loading…

Sinterklaas Centrale Harlingen

Op 21 & 22 november komt de enige échte PAKJESBOOT 12 naar Harlingen! Kom jij ook?
Bestel hier je kaarten!

Sponsor worden?

Nederland verlangd steeds meer terug naar nostalgie en tradities. Het Sinterklaasfeest staat daarom ook terecht op nummer 1 van de Nederlandse tradities.

De Stichting Sinterklaas Centrale Harlingen (SSCH) is in het leven geroepen om deze nummer 1 traditie van Nederland, ‘het Sinterklaasfeest’, in ere te houden. De SSCH is opgericht door een enthousiaste groep mensen met jarenlange ervaring in het organiseren van Sinterklaasintochten, Sinterklaasvieringen voor bedrijven, verenigingen, instellingen en particulieren. Verder hebben deze zelfde initiatiefnemers hun medewerking verleend en meegewerkt aan diverse bijzondere evenementen. Zoals de filmopnames van “Alles is Liefde”. Een aantal maal de grote Sinterklaasshows in o.a. het FEC te Leeuwarden en bij de kids club van AJAX in de Amsterdam ArenA.

Om onze kwaliteit te kunnen financieren zijn wij op zoek naar sponsoren. Als sponsor kunt u tegenprestaties van ons verwachten. Om deze reden staan hieronder een aantal sponsorpakketten, met bij elk pakket passende tegenprestaties.

Waarom heeft SSCH sponsoren nodig?

De SSCH heeft een aantal doelstellingen. Deze staan op de informatiepagina vernoemd. Het realiseren van deze doelstellingen kost echter veel geld. Denk hierbij aan de aanschaf van:

– Professionele sinterklaas- en Pietenkostuums
– Professionele schmink
– Professionele baardstellen / haarwerken

Om deze reden zijn wij opzoek naar sponsoren, die net als de SSCH het Sinterklaasfeest een warm hart toedragen.

 

Klik hier om onze sponsoren te bekijken!