Loading…

Sinterklaas Centrale Harlingen

Op 21 & 22 november komt de enige échte PAKJESBOOT 12 naar Harlingen! Kom jij ook?
Bestel hier je kaarten!

Informatie

Alles is mogelijk! U bepaald en wij voeren het uit!

De Stichting Sinterklaas Centrale Harlingen bestaat uit een groep mensen die zich inzetten om het Sinterklaasfeest in Nederland in ere houden op een zo’n goed mogelijke manier. Als Sinterklaas bij u een bezoek brengt, komt hij niet alleen, maar komt hij met minimaal 3 pieten. Uiteraard is de Hoofdpiet daar ook bij aanwezig. Ook als uw feest zo groot is dat u meer dan 100 pieten wilt gebruiken, of dat uw theatergroep in de kleding moet, is dit geen probleem, de SSCH gaat dit dan voor u regelen.

In 2008 hebben de mensen van de SSCH de provinciale intocht van Friesland op televisie geregeld en georganiseerd. Zowel het verhaal als de spelers en alle andere zaken zijn door onze mensen geregeld. Aan deze intocht werd meegewerkt door o.a. Omroep Fryslan, De regio politie Friesland, de KLPD, de KNRM, de brandweer, de Koninklijke Luchtmacht, Sinterklaas, meer dan 125 pieten, e.a.

Op televisie zijn tegenwoordig, rond de Sinterklaas tijd veel programma’s op diverse zenders te zien waar Sinterklaas en zijn pieten een rol in spelen. De kostuums die daarbij gebruikt worden zijn nagenoeg niet in de reguliere winkels te koop. Het is dan ook vaak moeilijk voor de meeste organisaties om deze kwaliteit bij een eigen feest te kunnen leveren. Stichting Sinterklaas Centrale Harlingen kan deze kwaliteit wel leveren!

 

Wat is ons werkgebied?

Om meer kinderen het gevoel te geven dat Sinterklaas ‘echt’ bestaat, werken niet alleen in Harlingen maar ook ruim daar buiten. Ons gebied beslaat een groot deel van noord Nederland. In de volgende provincies zijn wij snel te vinden:

– Friesland
– Groningen
– Drenthe
– & Kop van Noord Holland

Daarnaast werken we voor grotere evenementen door het hele land.

Wat doen wij zoal?

De SSCH houdt zich onder andere bezig met de volgende zaken omtrent het Sinterklaasfeest:

– Intochten
– Optochten
– Theatershows
– Bedrijfsfeesten
– Verenigingsfeesten
– Schoolbezoeken
– Zorginstellingen
– Ziekenhuizen
– Bejaardenhuizen
– Huisbezoeken

Staat uw soort instantie of
uw idee van het feest niet in
bovenstaande lijst? Geen zorgen, alles valt te regelen!

Trotse drager van het SVVS keurmerk

Al jaren is Stichting Sinterklaas Centrale Harlingen de trotse dragen van het landelijke SVVS keurmerk. Voluit geschreven wordt dit het ‘Stichting vrienden van Sinterklaas’ keurmerk genoemd.

Dit keurmerk geeft de garantie dat de Sinterklazen en Pieten van de SSCH waar voor hun geld bieden. Dit onder andere op het gebied van:

– Kostuums
– Grime
– Organisatie
– Acteerprestaties
– Integriteit

Gezien de kwaliteit en opzet van de organisatie is de SSCH niet voor niets drager van dit keurmerk.

Wat kunt u van ons verwachten?

Stichting Sinterklaas Centrale Harlingen kan u ook helpen met de organisatie van een mooi Sinterklaasfeest. Een spannend verhaal waar uw kinderen met aandacht naar kijken en genieten. Alles is mogelijk bij ons, u bepaald hoe het feest eruit gaat zien en wij verzorgen de rest.

De mensen van de Stichting Sinterklaas Centrale Harlingen beschikken over de mooiste kostuums die heden daags te koop zijn. Wij leveren niet alleen een Sinterklaas met enkele of vele pieten maar wij kunnen veel meer leveren. Wij noemen daarbij:

– De catering
– Het schminken
– Het maken van een draaiboek
– Het verhaal
– Het regelen van een podium
– EHBO
– Verkeersregelaars
– Muziekkorpsen
– Pietenband
– Paard
– Geluid
– Licht
– Evt. vergunning (aanvragen)

………en zo kunnen we nog wel even door gaan.

Het organiseren van een Sinterklaasfeest kan erg leuk zijn maar tegelijk vaak ook heel moeilijk. Wij weten door onze ervaring, hoe wij een dergelijk feest moeten organiseren. Of het nu gaat om een intocht, optocht in de wijk, feesten voor bedrijven en verenigingen of een huisbezoek, de SSCH kan u veel werk uit handen nemen.

Wat is ons doel?

Het doel van de SSCH is het organiseren van Sinterklaasevenementen in de ruimste zin van het woord en met een kwalitatief hoogwaardige uitstraling. De SSCH heeft onder andere de volgende speerpunten:

– Mooie kostuums
– Professioneel geschminkte Sinterklaas en Zwarte Pieten
– Goede verhaallijnen
– Jong en oud een geweldige Sinterklaastijd laten beleven

Integriteit en kwaliteit zijn de twee kernwoorden waar het bij de SSCH om draait.

Of het nu gaat om intochten, huisbezoeken, huwelijksaanzoeken, schoolbezoeken, bedrijfsbezoeken, verenigingsfeesten, grote theatershows met artiesten, bedrijfs- en theatershows of speelfilms zoals ‘Alles is Liefde’, overal zal de kwaliteit bovenaan staan.

Non-Profit organisatie

Om alles, zowel financieel als organisatorisch, in betere banen te leiden is de SSCH in februari 2010 een officiële stichting geworden. Tevens zijn wij (SSCH) als stichting een non-profit organisatie. Dit wil zeggen:

Alle winst die als stichting wordt gemaakt, schenken we aan een – aan kinderen gerelateerd – Nederlands – goed doel.

“Op deze manier spelen we niet alleen maar voor Sinterklaas en Zwarte Piet maar kunnen we het ook echt zijn”.

Wellicht ten overvloede willen wij toch benadrukken dat uw bijdrage, of het nu gaat om een boeking en sponsoring, niet is bedoeld voor persoonlijk gewin. Het is echter een maatschappelijke bijdrage aan een populaire Nederlandse traditie:

* Het Sinterklaasfeest *

Klik hier om gelijk naar het formulier te gaan om te boeken of informatie op te vragen!