Loading…

Sinterklaas Centrale Harlingen

Op 21 & 22 november komt de enige échte PAKJESBOOT 12 naar Harlingen! Kom jij ook?
Bestel hier je kaarten!

Boekingen

Eenvoudig of uitbundig? SSCH is professioneel en kundig!

Alles is mogelijk, niets is te gek. Wilt u een compleet verhaal bij uw feest dan kunnen wij dat voor u regelen. Wilt u een show voor de kinderen van uw bedrijf of wilt u een huisbezoek voor uw kind of kleinkind. Informeer naar de mogelijkheden. Sinterklaas komt altijd met minimaal 3 pieten.

 Huisbezoeken

Elk jaar bezoeken Sinterklaas en zijn pieten traditiegetrouw ieder huis waar de schoentjes zijn gezet. In sommige gevallen komt de Sint zelfs persoonlijk bij de kinderen thuis.
Wilt u uw (klein)kinderen verrassen en het heerlijke avondje compleet maken met een bezoek van Sinterklaas en zijn Pieten? Dat is zeker mogelijk. Om er zeker van te zijn dat we uw huisje dit jaar niet voorbij rijden, raden wij u aan op tijd te boeken.
Bij SSCH zorgen we ervoor dat kinderen én ouders genieten van een heerlijk avondje. Met een leuk en persoonlijk verhaaltje uit Sint’s grote boek wordt het een avond waar nog lang over gepraat zal worden.

Sinterklaas komt altijd met minimaal 3 pieten, ze nemen hun eigen snoepgoed mee en reiken het eerste, door u aangeschafte cadeautje uit aan de kinderen. Sinterklaas zal ongeveer 20 minuten bij u aanwezig zijn. Dit met een max. van 5 kinderen. Heeft u meer kinderen dan zal het bezoek langer moeten duren, waardoor de prijs iets hoger wordt. Informeer naar de mogelijkheden.

20 minuten € 55,= (Tot 5 kinderen).
30 minuten € 75,= (Tot 7 kinderen).
45 minuten € 100,= (Tot 9 kinderen).60 minuten € 125,= (Vanaf 10 of meer kinderen).

Standaard komen Sinterklaas en zijn pieten met strooigoed.


 Bedrijfsfeesten

Voor een standaard bedrijfsbezoek zal Sinterklaas samen met 5 pieten een bezoek brengen aan uw bedrijf. Een verhaaltje of wat informatie over de kinderen is altijd welkom. Zo kan de Sint de kinderen persoonlijker benaderen en wordt het sprookje echter en echter voor de kleintjes.

Ook een ander feest dan het traditionele Sinterklaasfeest binnen uw bedrijf is mogelijk. Namelijk, een heuse theatershow.

Prijzen voor bedrijfsbezoeken zijn op aanvraag. Standaard komen Sinterklaas en zijn pieten met strooigoed.


 Verenigingsbezoek

Voor een standaard verenigingsbezoek zal Sinterklaas samen met 3 pieten een bezoek brengen aan uw vereniging. Een verhaaltje of wat informatie over de kinderen is altijd welkom. Zo kan de Sint de kinderen persoonlijker benaderen en wordt het sprookje echter en echter voor de kleintjes.

Ook een ander feest dan het traditionele Sinterklaasfeest binnen uw vereniging is mogelijk. Namelijk, een heuse theatershow.

Prijzen voor verenigingsbezoeken zijn op aanvraag. Standaard komen Sinterklaas en zijn pieten met strooigoed.


 Schoolbezoeken

Standaard zal Sinterklaas met minimaal 3 pieten een bezoek aan uw school brengen. Al het denkbare is mogelijk.

Sinterklaas kan met zijn pieten elke klas langs gaan. Van kleuters tot bovenbouw, de Sint kan iedereen een bezoek komen brengen. Sinterklaas en zijn pieten kunnen gewoon bij u langskomen maar er is meer mogelijk.
Een spannend verhaal omtrent de komst van Sinterklaas of een leuke, speciale aankomst op uw school met bijvoorbeeld een boot of politieauto’s.

Wilt u een bezoek van de Sint en zijn pieten op uw school hebben? Informeer dan snel naar de mogelijkheden! Prijzen voor schoolbezoeken zijn op aanvraag. Standaard komen Sinterklaas en zijn pieten met strooigoed.


 Theater/bedrijfsshow

Sinterklaas komt met zo’n 10 tot 15 pieten en voeren een leuke interactieve show op waar de kinderen helemaal in worden betrokken. De show zit bomvol leuke grappige situaties, maar ook spannende situaties doen zich voor. Een leuke show voor jong en oud. De show duurt ongeveer 45 minuten en is goed te begrijpen voor kinderen vanaf 4 jaar. Na deze 45 minuten zullen cadeaus etc. worden uitgedeeld. Deze show is inclusief gebruikmaking van ons eigen theater decor, geluids- en lichtapparatuur. `binnen een mum van tijd is uw kantine (of andere geschikte ruimte) omgetoverd tot mini theater waar de kinderen van uw bedrijf/vereniging of instantie een geweldige Sinterklaastijd tegemoet gaan.

Ook kunnen deze shows in een echt theater uitgevoerd worden. Heeft u als theater interesse in een dergelijke theatershow? Informeer dan snel naar de mogelijkheden!

Prijzen voor theatershows zijn op aanvraag. Standaard komen Sinterklaas en zijn pieten met strooigoed.


 Intocht/Optocht

Bij een intocht komt heel wat bij kijken. Denk alleen maar aan de vergunningen, het maken van draaiboeken, de veiligheid en noem maar op. Allemaal zaken waar de SSCH u in kunnen helpen. De mensen van SSCH hebben ruime ervaring in het organiseren van grote evenementen en intochten.

De mensen van de Stichting Sinterklaas Centrale Harlingen beschikken over de mooiste kostuums die heden daags te koop zijn. Wij leveren dus niet alleen een Sinterklaas met enkele of vele pieten maar wij kunnen veel meer leveren. Wij noemen daarbij:

– De catering
– Het schminken
– Het maken van een draaiboek- Het verhaal
– Het regelen van een podium
– EHBO
– Verkeersregelaars
– Muziekkorpsen
– Pietenband
– Paard
– Geluid
– Licht
– Veiligheid en evt. beveiliging
– Evt. vergunning (aanvragen)

………en zo kunnen we nog wel even door gaan.

Wij kunnen dus de gehele intocht/optocht voor u regelen, van draaiboek tot vergunning.
Kortom niets is te gek.

Daarnaast kunnen wij u ook gewoon pieten leveren ter aanvulling op uw intocht. Prijzen voor intocht / optocht zijn op aanvraag.


 Winkelbezoek

Wilt u uw winkel en/of winkelcentrum extra promoten tijdens de Sinterklaasperiode, zorg dan dat Sinterklaas en zijn pieten u een bezoek brengt. De SSCH kan de onderstaande bezoeken brengen in Groningen, Friesland, Drenthe en Noord Holland. Informeer naar de mogelijkheden, maar boek wel op tijd want vol = vol.

Sinterklaas met zijn pieten in uw winkel:
Op schoot bij Sinterklaas en dan je leukste verhaal of wens vertellen. Dat is voor ieder kind de ultieme (spannende) wens. Wij kunnen ervoor zorgen dat Sinterklaas, de hoofdpiet en zijn strooipieten uw winkel bezoeken voor een Sint-zitting. Een moment voor de kinderen om tekeningen te geven, vragen te stellen en te genieten van de goedheiligman.
Duur: 1 zitting van minimaal 90 minuten – Inclusief: Sinterklaas, de Hoofdpiet en 6 strooipieten, Troon, snoepgoed.

Op de foto met Sinterklaas zijn pieten:
Naast de Sinterklaas-zitting kunnen alle kinderen op de foto met zijn of haar helden. De fotopiet zorgt voor een mooie foto, die de mensen bij u in de winkel kunnen afhalen. Dit is natuurlijk erg leuk voor de kinderen en ouders, maar het zorgt ook voor een herhaal-bezoek, aangezien zij terug moeten komen om de foto’s af te halen. WIN-WIN situatie!
Inclusief: Digitale aanlevering foto’s, Sinterklaas, de hoofdpiet en zijn strooipieten, de troon en snoepgoed.

Sinterklaas en zijn pieten in uw winkelcentrum:
De enige echte Sinterklaas, de hoofdpiet en een aantal strooipieten komen speciaal op bezoek in uw winkelgebied. De goedheiligman heeft alle tijd om iedereen een handdruk te geven, naar alle kinderen te zwaaien en de winkeliers succes te wensen. Een grote trekpleister voor jong en oud! Dit product kan eventueel uitgebreid worden met een intocht, een fotoshoot, de Pieten Drive-in Show en bij de Sint-zitting. Inclusief: Sinterklaas, de hoofdpiet en minimaal 5 strooipieten en snoepgoed. Duur: min. 3 uur

De intocht van Sinterklaas in uw winkelcentrum:
Voor uw winkelcentrum-promotie is het belangrijk dat Sinterklaas juist bij u de intocht heeft.
De Stichting Sinterklaas Centrale Harlingen heeft veel ervaring met het organiseren van een goede/veilige en vrolijke intocht. U komt tijdig met de aanvraag, samen kijken we naar de mogelijkheden en de SSCH zorgt voor een strakke organisatie.

Schoenzetten inclusief Sinterklaas:
De kinderen mogen ’s avonds bij in uw winkelgebied zijn of haar schoen zetten. Een aantal pieten zullen u hierbij helpen. De volgende ochtend worden zij weer vroeg verwacht om te kijken wat er in zit.
En wellicht komt Sinterklaas ook nog wel langs……. Duur: n.v.t.

Zwarte pieten in uw winkel of winkelcentrum:
De strooipieten zijn uiteraard onmisbaar tijdens de Sinterklaasperiode. De strooipieten hebben een goede uitstraling, zijn perfect geschminkt en zijn uiteraard heel vrolijk. De strooipieten lopen door uw winkel(centrum) op zoek naar lieve kinderen. Duur: 3 uren. Aantal pieten in overleg.


 Alleen Zwarte Pieten

Zoals eerder aangegeven is alles mogelijk en is niets te gek. Ook kunt u dus alleen zwarte pieten boeken zonder een Sint er bij. De pieten komen met een minimum aantal van 2. Het is mogelijk om de pieten in te zetten bij u in de winkel, bedrijf, of als aanvulling bij een intocht, om pakjes bij u thuis te bezorgen en ga zo nog maar even door.

Prijzen om alleen pieten te boeken zijn op aanvraag. Informeer snel naar de mogelijkheden. Standaard komen de pieten met strooigoed.


Klik hier om gelijk naar het formulier te gaan om te boeken of informatie op te vragen!