Loading…

Sinterklaas Centrale Harlingen

Op 21 & 22 november komt de enige échte PAKJESBOOT 12 naar Harlingen! Kom jij ook?
Bestel hier je kaarten!

Aanmelden

Zin om mee te werken aan Sinterklaasfeesten?

Tradities en nostalgie zijn hot tegenwoordig. Dat geldt zeer zeker ook voor ‘de nummer 1 van de Nederlandse tradities’, het Sinterklaasfeest. Steeds meer mensen, zo wel jong als oud, vieren dit feest vol overtuiging, ondanks alle protesten tegen zwarte piet van de afgelopen jaren.

De Stichting Sinterklaas Centrale Harlingen bestaat uit een enthousiaste groep mensen die geheel belangeloos en op zeer professionele manier het Sinterklaasfeest in ere proberen te houden. Wij gaan voor kwaliteit en professionaliteit.

“Ook jij kunt het verschil maken tussen geloven en niet geloven.”

Ben je 16 jaar of ouder en kun je zingen, toneelspelen, goed met muziekinstrumenten omgaan, acrobatische toeren uithalen of ben je gewoon heel goed met kinderen? Dan ben je bij de Sinterklaas Centrale Harlingen aan het juiste adres!

Schuilt er een prima Sinterklaas, Zwarte Piet of enthousiaste medewerker in je, aarzel dan niet en geef je dan nu op als medewerker van de Sinterklaas Centrale Harlingen.

Waar houdt SSCH zich mee bezig?

Wij organiseren al jaren Sinterklaasintochten, -evenementen en theatershows bij gemeentes, bedrijven en instellingen, maar ook bezoeken aan scholen, verenigingen en particulieren doen wij met veel enthousiasme en plezier.

En met succes, want er komen steeds meer aanvragen binnen voor grote en kleine projecten binnen. Dat is de reden dat we indertijd de Stichting Sinterklaas Centrale Harlingen hebben opgericht, om iedereen te laten genieten van een professioneel georganiseerd Sinterklaasfeest.

Dat deze kwaliteit landelijke opvalt blijkt wel uit het feit dat we regelmatig gevolgd worden door cameraploegen van de landelijke TV zenders. Ook de schrijvende pers weet ons steeds meer te vinden.

Wat valt er van SSCH te verwachten?

De groep bestaat momenteel uit zo’n 32 medewerkers. Onderling is er veel saamhorigheid en plezier. Dit willen we absoluut zo houden, dus moet je wel in de groep passen. Omdat we veel met kinderen te maken hebben zal jezelf minimaal boven de 16 jaar moeten zijn en van onbesproken gedrag.

Wij zijn voor het komende jaar op zoek naar nieuwe mensen die een rol willen vervullen bij de SSCH, zo wel voor maar vooral achter de schermen.
Dus wil je bij ons als Zwarte Piet of Sinterklaas aan het werk of zoek je meer iets achter de schermen b.v. bij de catering-groep, kledinggroep, schminkteam of achter de camera of meer in de richting van regie of licht en geluid techniek meld je dan nu aan. Ervaring hierin is wel een pre.

Het seizoen begint bij ons al in januari met de voorbereidingen voor het komende seizoen, dus niet pas in november. Meld je daarom nu al aan.
Onze mensen worden tijdens uitvoeringen geheel verzorgt en voorzien van al het nodige wat een mens nodig heeft op zulke drukke dagen. Het kost je dus alleen ‘wat’ tijd, de rest verzorgen wij.

De komende jaren gaan we alleen nog maar uitbreiden, ook staan er diverse projecten in de planning, waaronder een film. Daar hebben we mensen voor nodig.

Vacatures voor de schermen

Wanneer kun je ‘voor de schermen’ bij ons terecht?

Je hebt een leeftijd van tenminste 16 jaar, je bent enthousiast en vrolijk, je hebt een goede affiniteit met kinderen, je bent beschikbaar in de Sinterklaastijd en je kunt eventueel toneelspelen, zingen of een instrument bespelen.

– Vacature Zwarte Piet: OPEN

– Vacature: Sinterklaas: OPEN

 

Vacatures achter de schermen

Wanneer kun je ‘voor de schermen’ bij ons terecht?

Heb je ervaring in kleding maken/herstellen, schminken/grimeren, toneelregie, geluid of camerawerk en ben je minimaal 18 jaar oud en ben je beschikbaar in de Sinterklaastijd? Dan ben je bij ons aan het juiste adres!

– Vacature catering: OPEN

– Vacature kleding: OPEN

– Vacature grime: OPEN

– Vacature toneelregie: OPEN

 

 

Overige vacatures

In verband op stapel staande projecten zijn we ook op zoek naar mensen met ervaring in de filmwereld.

Heb je ervaring in:

– film
– toneel
– camerawerk
– regie
– geluidsapparatuur
– verlichtingstechniek

…..neem ook in dit geval zeker contact met ons op!

Klik hier om gelijk naar het formulier te gaan om je aan te melden!